Panduro är en ledande aktör inom pyssel och hobby i Sverige, med en lång historia av att erbjuda kreativa material och inspiration till hobbyentusiaster. Företaget har funnits sedan år 1963 och har under årens lopp utvecklat ett brett utbud av material och verktyg för en mängd hantverk, inklusive scrapbooking.

Scrapbooking har blivit en mycket populär hobby bland svenska pysslare, och Panduro har tagit fram ett brett utbud av material för just detta syfte. Företaget erbjuder en mängd olika papper, albumblad, stickers, mönsterpapper och andra dekorationsartiklar för att hjälpa scrapbookingentusiaster att skapa unika och personliga album.

Panduro har också ett stort utbud av verktyg för scrapbooking, inklusive skärverktyg, lim, perforatorer och mönsterstämplar. Dessa verktyg gör det enkelt för scrapbookingentusiaster att skapa professionella och detaljerade album.

Förutom sitt bretta utbud av material och verktyg för scrapbooking, erbjuder Panduro också en mängd resurser för de som är nybörjare i hobbyn. Företaget har en egen scrapbookingavdelning på sin hemsida där man kan hitta inspiration, tutorials och tips för att komma igång med scrapbooking. Man kan också delta i Panduros scrapbookingklubbar, där man kan träffa andra scrapbookingentusiaster och lära sig nya tekniker och idéer.

Panduro har också ett brett utbud av scrapbookingkurser, både på fysiska butiker och online. De fysiska butikerna har ofta en dedikerad scrapbookingavdelning där man kan delta i workshops och gruppaktiviteter. Onlinekurserna ger en möjlighet för scrapbookingentusiaster att lära sig på ett bekvämt sätt, när man har tid och på ett ställe som passar dem bäst.

I sammanfattning är Panduro en viktig aktör inom hantverksbranschen i Sverige, och erbjuder ett brett utbud av material och verktyg för scrapbooking. Företaget har också en mängd resurser för nybörjare och erfarna scrapbookingentusiaster, inklusive scrapbookingklubbar, kurser och tutorials. Genom att delta i Panduros aktiviteter och resurser kan scrapbookingentus

Radon i villa

March 1, 2023