Anställa personlig städare

Skriftliga anställningsavtal

Även om anställningsavtal kan ingås muntligen bör arbetsgivaren alltid lämna skriftlig information om anställningsvillkoren. Anställningsavtalet bör innehålla uppgifter om anställningsform, lön, termin mm.

Håll ditt kök hyra

Luktar det i avloppet? Värm lite saltlösning och häll det i diskhon. Det kan lösa upp fett som fastnat i rören. Blir diskhon ofta smutsig och ful? Diskbänkar kan  rengöras med bara ett mjöl! Torka av diskhon noggrant med hushållspapper. Strö 4 matskedar mjöl över den och gnugga i en cirkelrörelse. Du kommer att se att denna enkla metod effektivt tar bort gamla matrister. Torka av det kvarvarande mjölet och din diskbänk kommer att vara skinande ren.

Diskmaskin i tre enkla steg

Diskmaskinen behöver en grundlig rengöring fyra gånger om året. Så här gör du: 1. Kontrollera att ingen smuts har fastnat på diskmaskinens roterande arm. Rengör den försiktigt med ett spetsigt föremål, t.ex. en tandpetare. 2. Diskmaskinens botten finns allmänt ett avlopp och ett galleri eller filter. Ta bort detta och rengör det från smuts, matrester och glassplitter. 3. Torka av gummitätningen runt diskmaskinen med en tvåltvättad trasa. Bonustips mot diskmaskinslukt! En gång i månaden fyller du diskmaskinens botten med ca 1 dl ättika och kör programmet. Vinägern tar bort lukt, fett och kalkfläckar.

Är disktrasor en grogrund för bakterier?

Även om de inte ser så smutsiga ut kan disktrasor vara fulla av bakterier. Att byta ut dem ofta är kanske det fräschaste, men det är inte särskilt hållbart. Om du istället rengör disktrasan håller den sig fräsch längre! Lägg till disktrasorna och diskmedlet i en kastrull, koka upp och låt koka i några minuter. Upprepa detta en gång i veckan. Vinägern tar bort lukt, fett och kalkfläckar. Är disktrasor en grogrund för bakterier? Även om de inte ser så smutsiga ut kan disktrasor vara fulla av bakterier. Att byta ut dem ofta är kanske det fräschaste, men det är inte särskilt hållbart. Om du istället rengör disktrasan håller den sig fräsch längre! Lägg till disktrasorna och diskmedlet i en kastrull, koka upp och låt koka i några minuter. Upprepa detta en gång i veckan. Vinägern tar bort lukt, fett och kalkfläckar. 

SEO-Sökmotoroptomering via Hemsideseo

Låt oss hjälpa dig att bygga din nästa SEO -strategi! Vårt unika sprintbaserade ramverk står i centrum för varje kundprojekt. Det säkerställer skalbar utveckling och snabba resultat. Vi arbetar alltid utifrån ett aktuellt perspektiv, men planerar våra strategier enligt kvartalsvisa faster. Kopplingen mellan det långsiktiga och kortsiktiga perspektivet säkerställer flexibilitet, och relevans i det samarbete som krävs för att lyckas med SEO inte bara under nästa kvartal, utan under alla framtida kvartal. Vi utvecklar alltid strategier som bygger på ett unikt, holistiskt och semantiskt tillvägagångssätt, som vitaliserar våra kunders webbplatser vertikalt och horisontellt med innehåll som garanterar en överlägsen användarupplevelse, ämnesauktoritet och organisk trafiktillväxt och expansion. En bra SEO-strategi bygger på affärsmässighet, teknik och kreativitet. Det är därför vi bryr oss om våra kunders sökmotoroptimering och deras verksamhet som helhet.